Wie zijn wij?

 

 

EISSENS HR & LEGAL

Eissens HR & Legal BV – Jouw Partner in HR en Arbeidsrecht

Over Eissens HR & Legal BV

Eissens HR & Legal BV is opgericht door Geert Jan Eissens en richt zich op de kruising van HR en juridische dienstverlening. Wij bieden specialistische ondersteuning aan organisaties die groeien of een lean & mean aanpak hebben, maar onvoldoende of beperkte HR- en juridische ondersteuning ontvangen. Onze missie is om bedrijven te helpen succesvol en duurzaam te groeien door waarde toe te voegen en noodzakelijke ondersteuning te bieden.

Onze Aanpak

Bij Eissens HR & Legal combineren wij diepgaande kennis van de business – inclusief groeifases, sectoren en product/marktcombinaties – met de juiste expertise op het gebied van HR en arbeidsrecht (compliancy). Onze aanpak is pragmatisch, met een sterke focus op het bereiken van win-winresultaten. We streven altijd naar constructieve en de-escalerende oplossingen.

Onze Diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten, in samenwerking met diverse partners waaronder:

Recruitment: Het vinden van de juiste kandidaten die passen bij jouw organisatie.
Coaching: Ondersteuning voor persoonlijke en professionele groei van medewerkers.
Trainingen: Workshops (DISC) en opleidingen om vaardigheden te ontwikkelen en kennis te vergroten.
Juridische Ondersteuning: Arbeidscontracten, VSO,  en samenwerking met advocatenkantoren voor gespecialiseerde juridische vraagstukken.
ARBO Diensten: Advisering en ondersteuning op het gebied van arbeidsomstandigheden en gezondheid.

Waarom Kiezen Voor Eissens HR & Legal?

Bij Eissens HR & Legal staat jouw business en klant centraal. Onze samenwerkingsstijl is pragmatisch en gericht op realistische, oplossingsgerichte uitkomsten. We geloven in tijdige interventies om langdurige uitval, arbeidsconflicten en ongemotiveerde medewerkers te voorkomen. Door proactieve ondersteuning kunnen we veel kosten, tijd en werkplezier besparen.

Onze Missie

Onze missie is om organisaties te ontzorgen, problemen op te lossen en mee te denken. We willen richting geven, inspireren en altijd waarde toevoegen door middel van ‘dienend’ leiderschap. We geloven in groei, verandering en progressie, en streven ernaar om een verschil te maken en impact te hebben.

 

Geert Jan Eissens: Ervaren HR- en Arbeidsjuridisch Expert

Geert Jan Eissens, oprichter en eigenaar van Eissens HR & Legal BV, is een vooraanstaande expert op het gebied van HR en arbeidsrecht. Met jarenlange ervaring en een bewezen trackrecord in arbeidsvoorwaarden, organisatieontwikkeling en verandermanagement, heeft Eissens zich bewezen als een onmisbare schakel voor bedrijven die hun HR-strategieën willen optimaliseren en juridische risico’s willen minimaliseren.

Expertise in Arbeidsvoorwaarden en Arbeidsverhoudingen

Eissens staat bekend om zijn diepgaande kennis van arbeidsvoorwaarden en zijn praktische benadering van arbeidsverhoudingen. Als arbeidsjurist heeft hij een indrukwekkende staat van dienst in het ontwikkelen en implementeren van beloningsbeleid, het onderhandelen over cao’s en sociale plannen, en het afhandelen van complexe reorganisaties. Zijn ervaring in de pensioenwereld, waaronder zijn rol als bestuurslid van een Ondernemingspensioenfonds, versterkt zijn expertise op het gebied van pensioenregelingen als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenbeleid.

Internationale Ervaring en Culturele Inzicht

Met ervaring in zowel Europa als de VS heeft Eissens een scherp inzicht ontwikkeld in culturele en diversiteitskwesties. Zijn internationale achtergrond maakt hem bijzonder waardevol voor bedrijven die zich willen vestigen in Nederland of internationaal willen uitbreiden. Eissens heeft met succes samengewerkt met internationale bedrijven en begrijpt de nuances van verschillende bedrijfsomgevingen en cultuurverschillen.

Een Betrouwbare Adviseur en Inspirerende Leiderschap

Eissens wordt erkend als een betrouwbare adviseur en inspirerende leider. Hij heeft uitgebreide ervaring in het aansturen van HR-teams en het toevoegen van waarde aan business divisies en managementteams. Zijn conceptuele vaardigheden stellen hem in staat om strategische visies te creëren en complexe transitietrajecten met succes te leiden.

Waarde voor Start-ups en Scale-ups

Geert Jan Eissens biedt niet alleen waarde aan gevestigde bedrijven, maar ook aan beginnende start-ups en snelgroeiende scale-ups. Zijn brede, diverse ervaring en zijn vermogen om HR-beleid effectief af te stemmen op ondernemingsdoelen maken hem een onmisbare partner voor bedrijven in verschillende fasen van groei en ontwikkeling. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een ervaren HR-specialist met een sterke juridische achtergrond en internationale ervaring, is Geert Jan Eissens de ideale keuze. Zijn expertise en bewezen resultaten bieden een solide basis voor succes in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Contact

Voor meer informatie over hoe Geert Jan Eissens uw bedrijf kan ondersteunen met op maat gemaakte HR-oplossingen en juridische advisering, kunt u contact opnemen met Eissens HR & Legal BV.

” Highly recommend Geert Jan Eissens, very loyal and a great contact with a wealth of knowledge to help support companies in their early stages.”
#HR #legal #startup #scaleup

Becky Kitson Senior International recruitment consultant