Business model

Jouw HR/ Arbeidsjurist op afroep

  • Basis dienstverleningsovereenkomst (DVO)
  • Vast bedrag per maand van € 300 tot € 500
  • Uur tarief van € 70

Veel ondernemers of groeiende bedrijven, zoals ook scale-ups hebben gaandeweg behoefte aan meer professionele ondersteuning bij het binnenhalen van het juiste personeel, maar hebben ook support nodig bij talrijke medewerkers vraagstukken, die zich dagelijks voordoen. Dit kunnen situaties zijn, die niet eenvoudig zijn op te lossen en aandacht vragen. Niets doen kan leiden tot uitval, arbeidsconflict, verloop en daar zitten groeiende bedrijven beslist niet op te wachten. Wij zijn stand-by, ieder moment bereikbaar en pragmatisch gericht op oplossingen. Je huurt kennis, expertise en ervaring in, wanneer je als ondernemer dit nodig hebt. We noemen dit ook wel: HR As a Service!

Losse opdrachten (HR/Juridisch)

  • Uurtarief van € 140 per uur
  • Voor stichtingen en goede doelen is het uurtarief 50%

Strategische HR vraagstukken, of ingewikkelde arbeidsrechtelijke cases pakken wij graag op. Wij zien vaak direct wat er gaande is om de juiste interventie te plegen. Voorkomen is zoveel beter dan escaleren. Maar ook voor arbeidsvoorwaardelijk advies, pensioenvraagstukken en re-integratie verplichtingen, zijn wij een geschikte partij om in te huren.

Interim opdrachten

  • Vast bedrag tussen € 750 en €1250 afhankelijk van de zwaarte en complexiteit
  • Voor stichtingen en goede doelen is het dagtarief 50%

Ad interim een professional inhuren kan in veel gevallen de meest optimale oplossing zijn. Bedrijven hebben een vervanging nodig voor de reguliere HR die uitvalt, in dat geval bieden wij een ervaren HR lead aan, die snel de situatie kan overzien en op tijdelijke basis rust kan brengen en orde kan handhaven. Ook bij een transitie waar een bedrijf mee te maken heeft, zoals bij een overname, verkoop of outsourcing in een ervaren Change manager goud waard. Afhankelijk van de zwaarte van de opdracht en de duur, brengen wij een dagdeel in rekening.

Dank je wel voor de mooie en intensieve samenwerking. Je hebt een hell-of-a-job neergezet bij de klanten waar ik met jou mocht samenwerken!

Afscheid nemen wil ik niet, de wereld is klein en we komen elkaar vast nog weleens tegen.

En om met Hadewych (13e eeuw) te spreken “Vaert wel ende levet scone'”

Tammo Delhaas Senior management Consultant bij AWVN
Bent u geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact op via 06 - 53627891 of gebruik het contactformulier.
Neem hier contact op